Στη κορυφή της λίστας παραμένει ο Λάζοβιτς

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Λάζοβιτς. Συνεχίζονται οι συζητήσεις για Κουρμπέλη.

Το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα της «Ένωσης» είναι αυτό του Ντάνκο Λάζοβιτς. Η πλευρά της ΑΕΚ θεωρεί πως ο 31χρονος επιθετικός της Παρτιζάν μπορεί να κάνει τη διαφορά στη FootballLeagueκαι να ανεβάσει την ΑΕΚ στη κατηγορία που ανήκει.

Η πρώτα επαφή με τον Λάζοβιτς έχει γίνει και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο να έρθει στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ. Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν την επίσημη κίνηση τους για την απόκτηση του και όλα δείχνουν πως η υπόθεση αυτή θα κλείσει θετικά.

Από και και πέρα, όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ΏΡΑ των Σπορ», η ΑΕΚ έχει κάνει νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη και έτσι η «Ένωση» έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Το μόνο που μένει είναι να τελειώσουν τα πλέι οφ και οι υποχρεώσεις του 21χρονου παίκτη με τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να ξεκινήσουν νέες συζητήσεις με τους Αρκάδες και να λυθεί θετικά η υπόθεση απόκτησης του.

Τέλος, σχετικά με το «τσεκάρισμα» παικτών από τη Λατινική Αμερική η ΑΕΚ έχει κοιτάξει πέντε ποδοσφαιριστές καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν dvd με τους συγκεκριμένους παίκτες ώστε να σχηματίσουν μία πρώτη εικόνα γι’αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους παίκτες που εξετάσει η «Ένωση» είναι νεαρής ηλικίας και το καλοκαίρι έχουν το δικαίωμα να μεταγραφούν ως ελεύθεροι και να πάνε σε όποια ομάδα επιθυμούν.