Τα πάντα για την νέα εφαρμογή της ΑΕΚ σε IOS και Android!

Οι χρήστες των προϊόντων της Apple απολαμβάνουν εδώ και αρκετές ημέρες την καινούργια εφαρμογή της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν προς ελεύθερο κατέβασμα.

Σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής “My AEK” η οποία κυκλοφορεί πλέον και στο λειτουργικό Android! Το κιτρινόμαυρο app μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν πληκτρολογώντας “My AEK” στο Playstore, αλλά επειδή πρόκειται για μία κυριολεκτικά ολόφρεσκη εφαρμογή, υπάρχει περίπτωση να μην σας την εμφανίσει στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εμείς την βρήκαμε στην τέταρτη-πέμπτη θέση και στην συνέχεια μπορείτε να δείτε και μία εικόνα της εφαρμογής στο Google Playstore για να μην μπερδευτείτε με άλλα apps που συμπεριλαμβάνουν την λέξη-κλειδί ΑΕΚ.

Screenshot_2014-05-07-15-27-46

Το “My AEK” έχει πάρει μέχρι στιγμής πολύ καλές κριτικές από τον κόσμο, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα έχει παρατηρηθεί ένα θεματάκι με τα κινητά HTC και Samsung με τις εκδόσεις 4.4.2 του Android. Η εφαρμογή “crashάρει” με το που προσπαθήσει ο χρήστης να την ξεκινήσει και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στην επόμενη εικόνα:

Screenshot_2014-05-07-15-37-24

Screenshot_2014-05-07-15-37-42

Πρόκειται για το μήνυμα που συναντάμε και σε άλλα apps αρκετά συχνά, όπως π.χ. στην εφαρμογή του Gazzetta.gr και λογικά θα διορθωθεί τις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε το επόμενο update της εταιρίας που έχει αναλάβει την δημιουργία της εφαρμογής. Δεν χρειάζεται να την απεγκαταστήσετε ή κάτι τέτοιο, η αναβάθμιση θα εμφανιστεί αυτόματα στο notification bar των κινητών σας. Η λογική λέει ότι δεν έχει να κάνει τόσο με την μάρκα των smartphones, αλλά με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την εφαρμογή:

“To Τμήμα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ σε συνεργασία με τις εταιρίες Bakers Digital Communication και Threenitas S.A παρουσίασαν την επίσημη εφαρμογή της ομάδας μας για κινητά τηλέφωνα (IOS και Android) σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε η Διευθύντρια Επικοινωνίας Αγγελική Αρκάδη, την Bakers Digital Communication ο Γενικός Διευθυντής της Ανδρέας Βούρος και τη Threenitas S.A ο Business Development Director Παύλος Καλεντέρογλου και ο Product Development Director Χρήστος Βοσνίδης.

Η νέα υπηρεσία της ΑΕΚ, My AEK διατίθεται ήδη δωρεάν στο AppStore και στο GooglePlay.: