Ο Αυλωνίτης για Ολυμπιακό και… ΑΕΚ

Ο Τάσος Αυλωνίτης απαντάει σε ερωτήσεις για τις υπογραφές του και το μέλλον του.

Δεν ήθελε να ανοιχτεί πολύ ο Αυλωνίτης για το θέμα που δημιούργησε ο ίδιος με τις πολλαπλές υπογραφές που μοίραζε δεξιά και αριστερά σε διάφορα συμβόλαια.

Ο νεαρός στόπερ του Πανιωνίου απάντησε στις ερωτήσεις του Contra σχετικά με το συμβόλαιο του, τα ΜΜΕ, τον Αχαρναικό και τον Ολυμπιακό:

Με την υπόθεση της ΑΕΚ τι ακριβώς συνέβη και ξέσπασε εκείνος ο σάλος; Σε επηρέασε αγωνιστικά;

Αγωνιστικά δεν μπορώ να πω ότι με επηρέασε. Προσπαθώ, όταν μπαίνω στο γήπεδο, όλα τα άλλα να τα αφήνω να απ’έξω. Σίγουρα το θέμα κούρασε λίγο, το ανέδειξαν τα ΜΜΕ και πήρε διαστάσεις. Από την πλευρά μου κράτησα μία στάση ουδέτερη, δεν βγήκα να μιλήσω καθόλου εκείνη την περίοδο. Ούτε τώρα θα σχολιάσω γιατί η υπόθεση,έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Μέχρι να βγει η απόφαση δεν πρόκειται να κάνω κανένα άλλο σχόλιο.

Η επόμενη σεζόν θα βρει σε άλλη ομάδα, πιθανώς στον Ολυμπιακό…

Ο Ολυμπιακός αυτήν την ώρα είναι πρωταθλητής Ελλάδας και η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα. Μακάρι να γίνω και εγώ μέλος του ρόστερ του, θα το ήθελα πολύ. Τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Στόχος μου πάντα ήταν να πάω σε μία ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Επίσης στόχος, ή και όνειρο αν θες, είναι η κλήση μου στην Εθνική ομάδα κάποια στιγμή.