Μπουγέλα και μπουκέτα στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκ…

Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Το Δ.Σ της Superleague διεκόπη λόγω... επεισοδίων μεταξύ των εκπροσώπων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που πετούσαν νερά και μπουκάλια μεταξύ τους! Γροθιά στο πρόσωπο από άγνωστο άνδρα δέχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου!

Απίθανα πράγματα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, όπου εκτυλίχθηκαν φοβερές σκηνές που παραπέμπουν σε οπαδικά επεισόδια σε γήπεδο. Μαύρες στιγμές για το ποδόσφαιρο, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον τόπο για αυτό το άθλημα.

Η συνεδρίαση διεκόπη λόγω επεισοδίων, αφού στην στην μεγάλη στιγμή έντασης εκτοξεύτηκαν νερά (!), ενώ οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν μέλη του Δ.Σ. της λίγκας. Θύμα της έντασης έπεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που δέχθηκε γροθιά από άγνωστο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα και εισέβαλλε ξαφνικά μέσα την ώρα της έντασης. Ο άγνωστος άνδρας χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μπήκε μπροστά στον Γιάννη Αλαφούζο και στην συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς να συλληφθεί, μέχρι αυτή την στιγμή. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σωριάστηκε στο έδαφος από το χτύπημα στο σαγόνι και τραυματίστηκε -ευτυχώς- ελαφρά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσαν ότι αμφότεροι θα υποβάλλουν μηνύσεις, ενώ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κατήγγειλε επί λέξη ότι: “ο μπράβος που με χτύπησε καθόταν έξω από την αίθουσα και συνομιλούσε μαζί με τον Κώστα Καραπαπά”.

Το σκηνικό θύμιζε… κόλαση από το ξεκίνημα, αφού ακούγονταν ξεκάθαρα φωνές, ουρλιαχτά, χτυπήματα στο τραπέζι και έντονες λογομαχίες που έδειχναν από την αρχή ότι το κλίμα μέσα ήταν… πολεμικό, σε σημείο που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με νερό προς τον Γιάννη Αλαφούζο!

Μετά τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα, το Δ.Σ. διεκόπη με την τετραμελή αποστολή του Ολυμπιακού (Μαρινάκης, Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης) να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού (Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου) να παραμένουν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την διαδικασία αποχώρησε πριν από την ώρα της μεγάλης έντασης ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπούνταν από τους κυρίους Αγγελίδη, Μπίρδα και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία… ειρηνευτική δύναμη ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Πηγή: sdna.gr