Νάγκι: “Καμία πρόταση για Λάζοβιτς”

"Δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς", τονίζει ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Άλμπερτ Νάγκι, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς.

Το όνομα του Ντάνκο Λάζοβιτς, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο… μεταγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή στον οποίο θέλει να στηρίξει η Ένωση την γραμμή… κρούσης, τόσο για την επόμενη σεζόν, όσο φυσικά και για τη συνέχεια.

 
Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει καμία επίσημη κρούση από την ομάδα. Χθες (8/5) ήταν η σειρά του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Άλμπερτ Νάγκι, να τοποθετηθεί επί του θέματος, σε συνέντευξή του στη σέρβικη ιστοσελίδα «www.novosti.rs».

 
Ο Νάγκι, απαντώντας σε ερώτηση, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών και ισραηλινών ομάδων, για τους Ντάνκο Λάζοβιτς και Νίκολας Ντρίντιτς, ήταν ξεκάθαρος:

«Ειλικρινά σας λέω, ότι σε μας δεν έχει φτάσει καμία συγκεκριμένη πρόταση, ούτε μου έχει τηλεφωνήσει κανείς. Ο Νίκολα Ντρίντιτς και ο Ντάνκο Λάζοβιτς έχουν συμβόλαια σε ισχύ και είναι νωρίς ακόμη για τη μεταγραφική περίοδο. Φυσικά, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα φέρει η επόμενη μέρα, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι το Μουντιάλ, το οποίο σίγουρα θα καθυστερήσει αυτές τις υποθέσεις, επειδή πολλοί θα περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί», είπε μεταξύ άλλων, ο Άλμπερτ Νάγκι.