Υποψήφιοι για την 11αδα Αργυρίου και Τσουκαλάς

Στις σκέψεις του Δέλλα για το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ στο Πέραμα βρίσκονται και παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, θα προσπαθήσει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες μαζί, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί στην ίδια ενδεκάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Αργυρίου που φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Ο νεαρός παίκτης, έπαιξε βασικός στις 12 Απριλίου στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης και είναι πιθανό να είναι αυτός που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Επίσης, θέση για την ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σταύρος Πεταυράκης ο οποίος εξέτισε την ποινή του και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, υποψήφιοι είναι και οι Φώτης Κέζος και Ορέστης Παληαρούτας οι οποίοι πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής με τους βασικούς στη δοκιμή αντί των Ρόβα – Ανάκογλου.