Η FARE για το θέμα Καρεμπέ

Δράση αναλαμβάνει η FARE, η διεθνής οργάνωση κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο, σχετικά με την ρατσιστική επίθεση κατά του Κριστιάν Καρεμπέ στη Λεωφόρο. Μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter δείχνει τις προθέσεις της για τη συνέχεια.

Το περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης στον Σύμβουλο Στρατηγικής του Ολυμπιακού και εκπροσώπου της FIFA στην καμπάνια κατά του ρατσισμού, όπως είναι λογικό έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η FARE έχει επιληφθεί του θέματος από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο, ενώ και η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει το θέμα μέχρι τέλους προκειμένου να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Το απόγευμα της Δευτέρας, η διεθνής οργάνωση κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο, ανάρτησε στο twitter το βίντεο του περιστατικού, γεγονός ενδεικτικό των προθέσεών της για το θέμα.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν χειρονομίες μαϊμούς με φερόμενο ως αποδέκτη τους τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Πηγή: sdna.gr