Κολιτσιδάκης: «Ξέραμε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Σίγουρος από την αρχή πως θα πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ ήταν ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Θανάσης Κολιτσιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μιλώντας μεταξύ άλλων και για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κρίνοντας συνολικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είπε:

«Σίγουρα ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από την αρχή όταν μπήκε η ΑΕΚ στον όμιλό μας που είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, ξέραμε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα και τελικά αυτό έγινε. Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα και ουδεμία σχέση έχουν με το περιφερειακό  που είχαμε μάθει τόσα χρόνια να παίζουμε στην Κρήτη. Ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με πολύ καλούς παίχτες και έμπειρους και νεαρούς. Θεωρώ ότι είναι ένα πρωτάθλημα που βοηθάει τα παιδιά τα δικά μας να κάνουν κάτι παραπάνω στη καριέρα τους».

Όσο για την συνολική παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, έδειξε ικανοποιημένος. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω ότι τα καταφέραμε περίφημα αν αναλογιστούμε ότι έχουμε μια ήττα εντός έδρας η οποία ήταν από την ΑΕΚ και αυτή στο 90″ και πρόσθεσε: «Φτάσαμε σε σημείο να είμαστε και πρώτοι στη βαθμολογία, δηλαδή πάνω από την ΑΕΚ που ήταν το μεγάλο φαβορί και όπως αποδείχθηκε πήρε εύκολα το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να έχουμε υψηλή θέση στη βαθμολογία και να έχουμε μείνει στην κατηγορία».