Να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με την Α2

Ο Κωνσταντίνος Ακρίβος γράφει για το προσεχές ματς-φιέστα του Σαββάτου με το Ψυχικό και εύχεται να είναι η τελευταία φορά που δημοσιογράφοι, κόσμος και συντελεστές της Ένωσης ασχολούνται με υποδεέστερες κατηγορίες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται και μαθηματικά στην Α1, έπειτα από τη νίκη της στη Βέροια επί του τοπικού Φίλιππου την περασμένη εβδομάδα.

Το Σάββατο η Ένωση θα αγωνιστεί στη Ζωφριά κόντρα στο Ψυχικό, σε ένα ματς-φιέστα, για την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία καλαθοσφαίρισης ανδρών.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι βροντερό παρών αναμένεται να δώσει και ο κόσμος της Ένωσης, ιδιαιτέρως μετά το κάλεσμα των ιθυνόντων της «Βασίλισσας».

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα θελήσει και θα κάνει το καθήκον της απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ όσες φορές την αντιμετώπισε.

Σίγουρα, ο Ενωσίτης τεχνικός θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μια οργανωμένη και παθιασμένη ομάδα που θα κτυπήσει την νίκη.

Νίκη, η οποία θα πιστώσει στον Δικέφαλο την φετινή του ανωτερότητα σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες της Λίγκας, καθώς και τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α2.

Έναν τίτλο, που όπως έχω επισημάνει ξανά δεν λείπει από την τροπαιοθήκη του Δικεφάλου, όμως επειδή είσαι ΑΕΚ οφείλεις να τον κατακτήσεις.

Επιστρέφοντας στον κόσμο της Ένωσης, μέσα από τούτη τη γωνιά πρέπει να τονίσω πως δεν πρέπει κανένας φίλαθλος να λείψει από το κλειστό της Ζωφριάς για δυο λόγους; εξαιρούμενων φυσικά, όσων δεν βρίσκονται κοντά στην πρωτεύουσα, οι οποίοι θα δουν το ματς από την ΝΕΡΙΤ.

Πρώτον: Γιατί η παρουσία των «κιτρινόμαυρων» οπαδών θα είναι σαν παράσημο τιμής για τη φετινή προσπάθεια των διοικούντων και συντελεστών του μπασκετικού τμήματος της ΑΕΚ.

Δεύτερον: Γιατί πρέπει να περάσει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Το μήνυμα του ότι η Ένωση είναι εδώ, έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου της και ότι την επόμενη αγωνιστική σαιζόν θα είναι η παλιά-δυνατή ΑΕΚ, που παλεύει για κάθε ματς και δε χαρίζει εύκολα το τομάρι της; κάτι που δεν συνέβαινε στις τελευταίας χρονιές της Ένωσης στην πρώτη κατηγορία.

Όντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου της Α2, οφείλω να πω και να υπογραμμίσω ιδιαιτέρως, ότι εύχομαι να μην επαναληφθεί ο συγκεκριμένος εφιάλτης.

Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που δημοσιογράφοι, κόσμος και συντελεστές της Ένωσης ασχολούνται με υποδεέστερες κατηγορίες.

Και αυτό θα συμβεί μόνο με την κοινή-δημοκρατική σύμπραξη διοικούντων-κόσμου.