Σκαμαντζούρας: «Φυσικά θέλουμε ξανά στη Ζωφριά την ΑΕΚ»

Τέλος στα σενάρια ότι ο Δήμος Φυλής θέλει να διώξει την ΑΕΚ από τη Ζωφριά λόγω ενδεχόμενης κατεδάφισης του κλειστού, βάζει ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου, Κώστας Σκαμαντζούρας.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Δήμος Φυλής θέλει να διώξει την Ένωση από τη Ζωφριά αφού υπάρχει η πιθανότητα να κατεδαφιστεί το κλειστό.

Όμως, ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Φυλής, Κώστας Σκαμαντζούρας, μέσω δηλώσεών του βάζει ένα τέλος στην παραφιλολογία και επισημαίνει πως κάθε άλλο παρά να φύγει η ΑΕΚ από τη Ζωφριά θέλει ο δήμος. Μάλιστα, δηλώνει πως το κλειστό θα πάρει σύντομα μόνιμη άδεια λειτουργίας.

Συγκεκριμένα είπε ο Σκανατζούρας στην Ώρα των Σπορ:

«Είναι εκ του πονηρού όσα διαρρέουν περί κατεδάφισης του κλειστού. Τι είναι αυτά που λένε; Προφανώς, πρόκειται για προεκλογικά παιχνίδια. Το κλειστό της Ζωφριάς διαθέτει προσωρινή άδεια, όπως ξέρετε. Και θα πάρει σύντομα μόνιμη άδεια. Έχει γίνει ήδη η μελέτη. Έχουν γίνει οι διαδικασίες. Βρισκόμαστε σε επαφή με μηχανολόγους. Όλα θα πάνε καλά».

Απαντώντας σε όσους διαδίδουν ότι ο δήμος Φυλής θέλει να διώξει την ΑΕΚ από το κλειστό ο κ. Σκαμαντζούρας τόνισε: «Είναι δυνατόν; Τέσσερα χρόνια φιλοξενούμε την ΑΕΚ στη Ζωφριά. Τώρα θα τη διώξουμε; Φυσικά και την θέλουμε ξανά στη Ζωφριά την ΑΕΚ. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι τι θα γίνει με την Αστυνομία σε ό,τι αφορά στα θέματα ασφαλείας, με τους οπαδούς. Κι αυτό γιατί πλέον η ΑΕΚ θα παίζει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Θυμόσαστε κάποια επεισοδιακά ματς με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα. Θα συζητήσουμε με την ΑΕΚ, όμως, και θα βρούμε λύσεις. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την ερχόμενη περίοδο όμως. Δεν έχει επικοινωνήσει η ΑΕΚ μαζί μας».