«ΔΕΝ ανήκει στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ»…

... τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Νικ Ρίτσαρτσον, υπεύθυνος τύπου της Νότγχαμ Φόρεστ.

Για το μπλέξιμο με το συμβόλαιο του Τζιμπούρ σας είχαμε ενημερώσει αναλυτικά το πρωί. Ο Αλγερινός άσος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την τωρινή του ομάδα, τουλάχιστον αυτό ισχύει σ’ ότι αφορά το αθλητικό τμήμα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τι γίνεται όμως με το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ; Η “Ένωση” παρακολουθεί πολύ στενά εδώ και καιρό τις εξελίξεις γύρω από τον έμπειρο επιθετικό και ο Νικ Ρίτσαρτσον, υπεύθυνος τύπου της Νότγχαμ Φόρεστ, έδωσε άμεσες απαντήσεις σχετικά με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στον αέρα του «Sentra 103,3».

“Ο παίκτης είναι δικός μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος υπεύθυνος και συνέχισε τονίζοντας ότι ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέλαβε δυο εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό για να τον κάνει και επίσημα δικό της.

Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, η ΑΕΚ αναμένεται να κινητοποιηθεί σύντομα για να τον κλείσει είτε ως δανεικό, είτε με υπογραφή συμβολαίου ελεύθερου παίκτη εφόσον καταφέρει βέβαια ο 29χρονος να λύσει την συμφωνία με την Νότιγχαμ.