Η “γκαντεμιά” δεν έχει τέλος για τον Θαναηλάκη…

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... Περαστικά στον πιτσιρικά!

Τι να πει κανείς για τον νεαρό άσο της ΑΕΚ; Από την πρώτη μέρα που μεταγράφηκε στην “Ένωση” ο Θαναηλάκης στεκόταν ιδιαίτερα άτυχος σ’ ότι αφορά τους τραυματισμούς του και δυστυχώς για εκείνον, η κακοτυχία που τον έχει πλήξει δεν έχει τελειωμό…

Ο επιθετικός υπολογιζόταν ως βασικός ή τουλάχιστον ως βασική αλλαγή για τον αγώνα με τον Περαμαικό, αλλά γι’ άλλη μια φορά θα τραυματιστεί στο χειρότερο δυνατό χρονικό σημείο.Μετά από ένα σκληρό τάκλιν που δέχθηκε κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Θαναηλάκης αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική. Στο συγκεκριμένο σημείο είχε τραυματιστεί πριν λίγο καιρό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο πρήξιμο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, με τις πιθανότητες συμμετοχής του να είναι βέβαια λιγοστές.

Αυτό το συμβάν δημιουργεί βέβαια και τεράστιο πρόβλημα στον Δέλλα ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτικά χωρίς έτοιμο φορ, αν αναλογιστεί κανείς ότι Μπρέσεβιτς, Ντακόλ αλλά και Τσεβάς βρίσκονται στα “πιτς” με τραυματισμούς και εγχειρίσεις.