Η κριτική της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Βούρας: 6
Στο σημερινό παιχνίδι απειλήθηκε πιο πολλές φορές και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, φαίνεται αρκετά βελτιωμένος απ’ την περσινή χρονιά. Πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Μπακάκης: 7
Πολλά χιλιόμετρα και σήμερα κατάπιε ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά ο Έλληνας αμυντικός.

Κολοβέτσιος: 6
Όπου χρειάστηκε ήταν εκεί, δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα και είχε θετική εικόνα.

Τζανετόπουλος: 6
Ισχύει το ίδιο όπως με τον Κολοβέτσιο, καλός βοήθησε και όπου χρειάστηκε είπε όχι.

Πεταυράκης: 6
Καλός αμυντικά, με μερικές καλές προσπάθειες και επιθετικά, ενώ αρκέστηκε να μην ανέβει πολλές φορές στην επίθεση.

Γιόχανσον: 8
Για ακόμα ένα παιχνίδι μαζί με τον Ανάκογλου, δεν πέρναγε τίποτα απ’ το κέντρο, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα ενώ βοήθησε πολλές φορές και στην επίθεση. Αποκορύφωμα το γκολ που έκανε το 1-1.

Ανάκογλου: 8
Για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλός ο Έλληνας χαφ, που φαίνεται να έχει βρει για τα καλά τον καλό του εαυτό. Μαζί με τον Γιόχανσον δεν άφηναν να περνάει τίποτα, ενώ ο ταλαντούχος χαφ της ΑΕΚ, κατάφερε να βοηθήσει κατά μεγάλο βαθμό στην επίθεση.

Πλατέλλας: 7
Πολύ καλός ο εξτρέμ της ΑΕΚ, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, αλλά οι ντρίμπλες έκαναν τους αντιπάλους του να ταλαιαπωρηθούν πολύ και να τους δημιουργήσει προβλήματα.

Αραβίδης: 6
Δεν ήταν και σε πολύ καλή μέρα σήμερα ο Έλληνας χαφ, προσπάθησε αλλά με το μπαταρισμένο αριστερό του χέρι, έδειχνε να μην μπαίνει σε αρκετές φάσεις λόγω φόβου μην το χτυπήσει. Έχει μεγάλη ευθύνη και στο γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ, αφού έχασε τον Μπέλερη.

Ζόριτς: 7
Πολύ καλός ο Μαυροβούνιος, προσπάθησε και σε κάποιο σημείο τα κατάφερε να καλύψει το κενό του Μάνταλου.

Κρισάντους: 5
Πολύ κακός ο Νιγηριανός επιθετικός, αγωνίστηκε για πρώτη φορά απ’ την αρχή και σε όλο τον αγώνα, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την άμυνα του Φωστήρα ότι φάση του δημιούργησαν, για να σημειώσει κάποιο γκολ δεν το κατάφερε, ενώ το μόνο θετικό που μπορούμε να πούμε είναι τα δυο τακουνάκια σε πολύ σωστό χρόνο.

Ρόβας: 6
Όταν μπήκε η ΑΕΚ, είχε κατεβάσει ταχύτητα και δεν μπορεί να κριθεί πλήρως αντικειμενικά. Κάλυψε καλά την θέση του Μπακάκη και προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά.

Ντακόλ: –
Αγωνίστηκε λίγο δεν μπορεί να κριθεί.

Φαγέ: –
Αγωνίστηκε λίγο δεν μπορεί να κριθεί, αλλά σε τέσσερις επαφές του με την μπάλα, εντυπωσίασε με τον τρόπο που κράτησε και μοίρασε την μπάλα.