Προσπάθησε αλλά …έχασε

Τα κορίτσια της ΑΕΚ, δεν τα παράτησαν λεπτό προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν κατάφεραν και ηττήθηκαν με 3-0 από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ ύστερα από την ήττα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στο να μην διατηρηθεί στην τετράδα. Η ομάδα όμως του Μανώλη Ρουμελιώτη θα τα δώσει όλα μέχρι τέλος για να καταφέρει να παραμείνει στην 4αδα, κόντρα στον Πανναξιακό.

Η ΑΕΚ απ’ την αρχή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο έδειξε να μην τα παρατάει και πάλεψε για να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Τα αρκετά λάθη που έκανε όμως και η κακή απόδοση σε μπλοκ και υποδοχή, έδωσε στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να χτυπήσει εκεί και να φτάσει να πάρει μια διαφορά(16-21), φτάνοντας στο 1-0 στα σετ.
Το ίδιο σκηνικό έμεινε και στην συνέχεια η ΑΕΚ, όμως παρουσίασε ακόμα καλύτερη εικόνα, με τις αθλήτριες που πήραν μέρος να δείχνουν πως μπορούν να το παλέψουν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο οι «κιτρινόμαυρες» μείωσαν ακόμα και στους 2 πόντους(17-19). Κάποια κενά και πάλι όμως δεν την άφησαν να πλησιάσει περισσότερο τον Ολυμπιακό κι έτσι μοιραία έγινε το 2-0 στα σετ.
Πολύ άσχημο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο τρίτο σετ. Εκεί, τα κορίτσια φάνηκαν να έχουν άσχημη ψυχολογία με δεδομένο το 2-0 στα σετ και έκαναν κάποια λάθη που τους στοίχησαν, αφού οι φιλοξενούμενες ξέφυγαν αρκετά (5-13). Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια κι έτσι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 19-25,19-25, 14-25.