Σήμερα το πρωί το αντίο στον Αμερικάνο

Στις 11 το πρωί τιμούν τη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου οι φίλοι της ΑΕΚ.

Όταν μας ερωτούν για ποιο λόγο είμαστε τόσο περήφανοι ως Ενωσίτες, λέμε ότι ευδαιμονούμε μέσα από την αφοσίωσή μας να τιμήσουμε και να διατηρήσουμε τα 90χρονα βαριά Σύμβολα μιας δοξασμένης πορείας. Μια σπουδαία φυσιογνωμία, που συμπυκνώνει το μέγεθος της ΑΕΚ και την αποφασιστικότητα να είναι πάντα πρωταγωνίστρια,είναι ο Γιώργος Αμερικάνος. Προσκαλούμε το Σάββατο 10 Μαίου στις 11 πμ. στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου τους Ενωσίτες, για να πούμε τα νέα στον Γιώργο: ότι έφυγε από τη ζωή με την οδύνη του ταπεινωτικού υποβιβασμού,αλλά τώρα η ομάδα μπάσκετ επιστρέφει στην Α1 με μια συναρπαστική δυναμική για μεγάλες πρωταγωνιστικές διαδρομές.
Το ίδιο απόγευμα στις 4 μμ. στη Ζωφριά θα συγκεντρωθούμε για να χαρούμε στον αγώνα με το Ψυχικό το ευτυχές τέλος μιας 37μηνης αφόρητης περιόδου. Ευχαριστούμε την εξαίρετη κ. Χριστίνα Αμερικάνου για την έγκριση και αποδοχή της πρόσκλησης.

Για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας

Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Αρμπής Φώτης, Βασιλόπουλος Φώτης, Βουδούρης Σταμάτης, Γκρίτζαλης Παναγιώτης, Δερμανούτσος Βαγγέλης, Καλογεράς Δημήτρης, Καρυστινός Νίκος, Μανουσάκης Χαρίδημος, Μαργαρίτης Αλέκος, Μαρκόπουλος Μανώλης, Μάρκου Κώστας, Μαυριδάκης Κώστας, Μικελλής Μιχάλης, Μπαμπανικολός Νίκος, Ντολάκου Μάριος, Παρίσης Νίκος,Πουλαντζάς Μιχάλης, Σταματιάδης Κώστας. Στεβή Ελπίδα, Σωτηρόπουλος Γιώργος, Τσιμόγιαννης Άρης, Φίλιος Γιάννης, Χάιτας Χρήστος, Χαρισόπουλος Βάιος, Χήνας Κυριάκος.