“Να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος!”

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τον στόχο που έχει η ΑΕΚ, από εδώ και στο εξής, που δεν είναι άλλος από το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την συνέχεια της καλής πορείας της ομάδας, ενώ τόνισε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα να πάει μέχρι το τέλος με νίκες. Αναφέρθηκε και για τον Σκότι Ουίλμπεκιν ότι θα ξεκινήσει να παίρνει αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη τον Κολοσσό Ρόδου.

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου: «Όπως έχουμε ξαναπεί, σε κάθε αγώνα στοχεύουμε στη νίκη. Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουμε, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι σε κάθε αγώνα. Όμως ο Κολοσσός Ρόδου είναι μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα που θέλει πολλή προσοχή. Είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος».

Για τη δυναμικότητα του Κολοσσού: «Μετά τη φυγή του Τζέιμς, ο Κολοσσός πρόσθεσε στο ρόστερ του τέσσερις καινούριους παίκτες και παίζει πολύ έξυπνο μπάσκετ. Έχουν ποιότητα ως ομάδα και παίζουν πιο ομαδικά σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μας. Δεν είναι εύκολο να βρούμε αδύνατα σημεία στο παιχνίδι του Κολοσσού. Είναι μία ισορροπημένη ομάδα που έχει καλές επιλογές σε όλες τις θέσεις».

Για το πιθανό ντεμπούτο του Σκότι Ουίλμπεκιν: «Σίγουρα ο Σκότι χρειάζεται μία περίοδο προσαρμογής. Θα δούμε πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει στον αγώνα με τον Κολοσσό».