Απών με την Καλλιθέα οι διεθνείς και ο Ζόριτς…

Χωρίς τους διεθνείς και τον τραυματία Ζόριτς, θα πρέπει να ξεκινήσει την Δευτέρα (23/03) την προετοιμασία του ο Τραϊανός Δέλλας, ενόψει Καλλιθέας.

Ο Τραϊανός Δέλλας απ’ την ερχόμενη Δευτέρα (23/03) θα πιάσει δουλειά για να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ, με την Καλλιθέα. Ο Έλληνας τεχνικός όμως, θα βρει τρικλοποδιές στην προετοιμασία του αγώνα.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί, ο Μιχάλης Μπακάκης κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών, ενώ στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν ο Δημήτρης Γροντής και ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Με αποτέλεσμα και οι τρεις διεθνείς να απουσιάσουν από τον αγώνα της ΑΕΚ, με την Καλλιθέα που θα οριστεί το Σαββατοκύριακο (28-29/03). Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μπακάκης με την Εθνική ανδρών, θα βρίσκεται στην Βουδαπέστη για τον αγώνα με την Ουγγαρία την Κυριακή 29 Μαρτίου, ημερομηνία που μαζεύει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί και η ΑΕΚ με την Καλλιθέα.

Απ’ την άλλη ο Δημήτρης Γροντής και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, θα βρίσκονται εντός Ελλάδας, αλλά την επομένη του παιχνιδιού της “Ένωσης”, θα αγωνίζονται με την Εθνική Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας, για να δοκιμαστούν ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, με αποτέλεσμα να απουσιάσουν κι αυτοί.

Τα προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα, ενόψει της Καλλιθέας δεν σταματάνε στους διεθνείς και βλέπει τον αντικαταστάτη του Πέτρου Μάνταλου, Ντάρκο Ζόριτς να παθαίνει στο χθεσινό παιχνίδι θλάση α’ βαθμού και να τον χάνει για δέκα μέρες, άρα και για το ερχόμενο παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να έδωσε διήμερο ρεπό στους παίχτες, αλλά φαίνεται ότι ο ίδιος δεν θα ηρεμήσει και ιδιαίτερα, ξέροντας τα προβλήματα της ομάδας, που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο “Τραϊ” έχει δείξει πολλές φορές, ότι ξέρει να βρίσκει λύσεις σε τέτοια θέματα και ποτέ, “δεν έχει πνιγεί, σε μια κουταλιά νερό!”.