Ανδρεάδης: «Καλή προοπτική για την καριέρα μου η ΑΕΚ»

Αρκετά θετικά βλέπει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ την επόμενη σαιζόν ο διεθνής κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο διεθνής κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανδρέας Ανδρεάδης, είναι ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της Ένωσης και σε δηλώσεις του έδειξε αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ.

«Ο εκπρόσωπος μου βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες εννοείται πως θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Με ενδιαφέρει όπως και κάθε αθλητή. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα» είπε στην Ώρα των Σπορ ο Ανδρεάδης που έφτασε φέτος στου τελικούς του πρωταθλήματος με τον ΕΘνικό.

Για την πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ανδρεάδης τόνισε ότι ο τραυματισμός του Πέτρογλου φαίνεται να στοίχισε την είσοδο της Ένωσης στην τετράδα.

«Θεωρώ πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία για νεοφώτιστη. Ο τραυματισμός του Πέτρογλου της στοίχισε καθώς πιστεύω πως μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο της στην τετράδα αλλά και να κάνει κάτι καλύτερο στο Κύπελλο».