Συνάντηση την Δευτέρα ΑΕΚ-Δήμος-ΥΠΑΠΕΝ

Ύστερα από πρωτοβουλία του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου και του Δήμου, θα γίνει συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ, του Δήμου και του ΥΠΑΠΕΝ.

Την Δευτέρα (30/03) στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση για την “Αγιά Σοφιά”, μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ, του Δήμου Νέας Φιλαδέφειας-Χαλκηδόνας και του ΥΠΑΠΕΝ. Αυτή η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του ίδιου του Δήμου και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου.

Η συνάντηση έχει οριστεί όπως αναφέρει η ανακοίνωση, να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια της πάγιας θέσης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας και στο χώρο που ιστορικά ανήκει στο Σύλλογο, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων).

Στην σύσκεψη αυτή έχουν καλεστεί να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., η εταιρεία υλοποίησης του έργου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε», και η εταιρεία DIMAND A.E που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου. Από την μεριά της Κεντρικής Διοίκησης το κάλεσμα απευθύνεται στο ΥΠΕΚΑ /Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού.

Σκοπός της παραπάνω σύσκεψης είναι η συζήτηση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου, με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης προς όφελος της πόλης και του Συλλόγου της Α.Ε.Κ».