Σε φιλικό τουρνουά οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Μικρασιατικού Πόντου, θα τιμήσουν αύριο οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, σε φιλικό τουρνουά.

Σε τουρνουά που διοργανώνει η Ελλάς Ποντίων, στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Μικρασιατικού Πόντου, θα συμμετέχει αύριο (11/5) η ομάδα Παλαιμάχων της ΑΕΚ. Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ορυζομύλων Αιγάλεω στην περιοχή Νταμαράκια, εκτός από τους παλαιμάχους της Ένωσης και της Ελλάς Ποντίων, θα συμμετέχουν και αυτοί του Απόλλωνα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 10.30, όπου αρχικά θα γίνει η κατάθεση στεφάνων και εν συνεχεία θα γίνουν οι αγώνες.
Για λογαριασμό της ΑΕΚ μάλιστα, αναμένεται να παρευβρεθούν κάποιοι από τους μεγαλύτερους άσους του παρελθόντος, όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος και φυσικά ο πρόεδρος Στέλιος Σεφαφείδης. Από εκεί και πέρα στην αποστολή της ΑΕΚ θα είναι παρόντες και οι: Γιώργος Καραφέσκος, Χρήστος Αρδίζογλου, Γιάννης Μουσούρης. Τάκης Καραγκιζόπουλος, Απόστολος Τόσκας, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Σταύρος Λέτσας, Μάκης Χατζής, Μιχάλης Βλάχος, Μανώλης Παπαδόπουλος, Στέφανος Πορφύρης, Μιχάλης Πιθαρούλής, Δημήτρης Ζήσης, Θωμάς Λαγινάς, Λεωνίδας Δαδίτσος, Αθανάσιος Σαρκίρης, Τάσος Κωνσταντίνου, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, και ο Σεραφείμ Σοφιανίτης.