«Η πιο ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμο!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου μετά τη συνάντηση με το Δήμο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, πρότζεκτ μάνατζερ της “Αγιάς-Σοφιάς”, μετά τη σημερινή συνάντηση της “κιτρινόμαυρης” πλευράς με το Δήμο σχετικά με το γήπεδο. Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση και από τις δύο πλευρές και, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η συνεργασία της ΑΕΚ με τους ανθρώπους του Δήμου είναι απαραίτητη για την ορθή πορεία του θέματος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν η πιο ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε με τον Δήμο μέχρι τώρα. Όπως είχε ειπωθεί, ο Δήμος δεν είχε να παρουσιάσει καμία δική του μελέτη. Απλά έγινε η συνάντηση παρουσία διαφόρων συμβούλων, έγιναν ερωτήσεις για τη αρχιτεκτονική μελέτη και διάφορα τεχνικά θέματα και μάλιστα όπως ειπώθηκε από τον Δήμαρχο, καλύφθηκαν σχεδόν σε όλα τα ζητήματα.

Δεν θέλω να προϊδεάσω θετικά, ούτε σε θέμα χρόνου, αλλά ο δρόμος δεν είναι μακρύς. Περιμένουμε την επίσημη απόφαση του ΣτΕ και από εκεί και πέρα ελπίζω να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με τον δήμο. Για να προχωρήσουμε στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων. Αυτή η διαδικασία ίσως πάρει και ένα μήνα.

Η τακτική της οικογένειας της ΑΕΚ είναι να έχει συνεργασία με τον Δήμο. Ειδικά στα μεγάλα έργα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τον Δήμο. Η απόφαση του ΣτΕ, το οποίο είναι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Όταν θα έχουμε επίσημα κι αυτή την απόφαση, θεωρώ ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το έργο.»