Φαλέκας: “Η ομάδα χτίστηκε για πρωταθλητισμό”

"Υπήρχαν και αναποδιές, αλλά σταθήκαμε στο ύψος μας", τόνισε ο Αλέξης Φαλέκας

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α1, ξεκίνησε η σεζόν για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και παρά τις δυσκολίες αυτός επετεύχθη, όπως δήλωσε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης, ο αρχηγός της Ένωσης Αλέξης Φαλέκας.
«Είχαμε πει όταν η ομάδα πήγε στην Β’ Εθνική ότι έχουμε δύο χρόνια για να ανέβουμε στην Α1. Η ομάδα χτίστηκε καθαρά για πρωταθλητισμό να πάρει και τα δύο «πρωταθλήματα» και στην Β’ Εθνική και στην Α2. Νομίζω ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε νωρίτερα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε όλο τον χρόνο για αυτό που έγινε εδώ σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, ειδικά φέτος μας στήριξε με τη φωνή του», ενώ για το πόσο εύκολη ήταν η επίτευξη του στόχου, επεσήμανε:
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν λόγο. Υπάρχει το πρέπει. Ξέραμε όταν πήγαμε στην Β’ Εθνική ότι είχαμε έναν στόχο, να ανεβούμε στην Α1. Υπήρχαν και αναποδιές όμως σταθήκαμε στο ύψος μας και καταφέραμε μέσα από σκληρή δουλειά και από ετοιμασίες εκτός αγώνα να πετύχουμε τον στόχο μας».