Η Σάντος κοιτάει Κρίσλαν…

Η Σάντος φαίνεται να έχει στην λίστα της τον Κρίσλαν. Τι δήλωσε ο παίχτης και ο μάνατζερ του.

Φαίνεται οι πολλοί καλές εντυπώσεις που άφησε στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο Κρίσλαν ώστε να τον συμπεριλάβει στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, προκάλεσε να πράξουν το ίδιο και οι άνθρωποι της Σάντος. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του που όπως δήλωσε ο ίδιος ο παίχτης διαχειρίζεται όλα τα μεταγραφικά του θέματα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δυο συλλόγων στην Βραζιλία, αλλά δεν αποκάλυψε ότι είναι η Σάντος σίγουρα, αφού όπως είπε οι ομάδες θέλουν να γίνουν όλα με πλήρη μυστικότητα.

Τώρα, ο ίδιος ο παίχτης όπως δήλωσε στο «cidadeverde.com», είπε ότι ήθελε από καιρό να γίνει αυτό αλλά νεότερα θα υπάρξουν με το τέλος του πρωταθλήματος Παουλίστα, όπου θα κινήσει τις διαδικασίες ο ατζέντης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίσλαν και του μάνατζερ του:

Κρίσλαν: «Το ηθελα και το περίμενα αυτό. Όμως ο μάνατζερ μου τα διαχειρίζεται όλα αυτά. Έχουμε συμφωνήσει να τα συζητήσουμε, μόλις ολοκληρωθεί το Παουλίστα»

Μάνατζερ Κρίσλαν: «Υπάρχουν ομάδα από το Σάο Πάολο και το Ριό Ντε Τζανέιρο που ενδιαφέρονται για τον Κρισλάν. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι η Σάντος. Δεν θα ήθελε να αποκαλύψω τα ονόματα, γιατί οι ομάδες έχουν ζητήσει μυστικότητα».