Πανταζής: “Γράφω τραγούδι για την ΑΕΚ!”

Σε συνέντευξη του, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι γράφει τραγούδι για την ΑΕΚ.

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη του στο pontos-news.gr, μίλησε για την σχέση που έχει με τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ αποκάλυψε ότι γράφει τραγούδι για την ΑΕΚ, αφού όπως είπες το χρωστάει στον πατέρα του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ζώρα.

“Όταν ήμουν λούστρος, στη Νίκαια, στην Κονδύλη, υπήρχε ένα μαγαζί στη γωνία που λεγότανε «Σχολές Μίνι». Το αφεντικό λεγότανε Ζώρας Μελισσανίδης. Πήγαινα και του έβαφα τα παπούτσια. Και είχε δεξιά του τον Ιάκωβο και αριστερά του τον Δημήτρη. Και τους έλεγε «να, αυτός θα γίνει άνθρωπος!», και τους έβαζε χέρι [γέλια]. Είμαστε παιδικοί φίλοι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, από τις φτωχογειτονιές της Νίκαιας και του Κορυδαλλού. Έπαιζα μπάλα στην Προοδευτική, πολύ αργότερα ο Μελισσανίδης ήταν γενικός αρχηγός του Ιωνικού. Πάντα έρχεται και με ακούει όπου τραγουδάω.

Επειδή ξέρω την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι ένα τραγούδι για την ΑΕΚ. Έγραψα τους στίχους και τη μουσική και έβαλα και κεμεντζέ γιατί «Κεμεντζέ, δεν θα βάλεις;», με ρώτησε ο Μελισσανίδης [γέλια].

Είναι ο ύμνος της ΑΕΚ. Μόλις τον τελειώσω, θα του τον παραδώσω. Αυτό το χρωστάω και στον πατέρα του.”

Πηγή: pontos-news.gr