Άλλη μία ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στο «αφιλόξενο» από άποψη αθλητικών παροχών γήπεδο στο Πέραμα, σ' έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα αλλά με έξτρα ενδιαφέρον εξαιτίας των δοκιμών που ετοιμάζει ο Δέλλας (17:00/Sportaltv.gr/AEKnea.gr).

Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:00 τον Περαμαϊκό εκτός έδρας, με την προσοχή του κόσμου αλλά και των ανθρώπων της ΑΕΚ να είναι στραμμένη πάνω στους νέους παίκτες.

Ο Δέλλας αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα που δεν έπαιξαν πολλές φορές στην βασική ομάδα και αν δεν είχε σταθεί γι’ άλλη μια φορά άτυχος ο νεαρός Θαναηλάκης, θα βλέπαμε μία πιο ορθολογική ΑΕΚ με κανονικό φορ.

Με τον νεαρό άσο λοιπόν εκτός αγωνιστικής δράσης, ο προπονητής της “Ένωσης” θα αναγκαστεί να παίξει με τον Ράμα στην κορυφή και τους Μούργκα και Πλατέλλα στις άκρες, δοκιμάζοντας ίσως και μία προσέγγιση τύπου “False 9» κατά την διάρκεια του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο αγώνας δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, ενώ θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τις “συχνότητες» των Sportaltv.gr (τηλεοπτική κάλυψη) και AEKnea.gr (live chat). Ακολουθεί η ενδεκάδα που έδειξε ο Δέλλας μέσα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

Ντούνης, Αργυρίου (δεξί μπακ), Σταθάκης, Τζανετόπουλος (στόπερ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Παληαρούτας, Κέζος, Γροντής (οι τρεις στο κέντρο), Πλατέλλας (δεξιός εξτρέμ), Μούργκα (αριστερό εξτρέμ) και Ράμα (κορυφή στην επίθεσης).