Κοτσάτος: «Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις»

Για το μέλλον της Ένωσης μίλησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, προέβη σε νέες δηλώσεις στις οποίες ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ΑΕΚ με το Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, ο Κοτσάτος υπογράμμισε εντόνως πως πρώτα από όλα δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα οικονομικά λάθη του παρελθόντος και δεδομένου ότι «μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», η Ένωση θα γίνει ξανά ανταγωνιστική εν καιρό και όχι από τις πρώτες της χρονιές στην Α1.

«Θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι ήσυχος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πρωταγωνιστήσει ξανά η ΑΕΚ, η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, σε βάθος χρόνου στην Α1. Με λογική και ισοσκελισμένο μπάτζετ για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος θα ξεκινήσουμε την ερχόμενη περίοδο και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή. Δεν πρόκειται να πούμε ψέματα στον κόσμο. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Χρόνο με το χρόνο όλα θα γίνουν. Η σημερινή (χθεσινή) ημέρα αποτελεί μια δικαίωση για μένα, ως πρόεδρο της ΑΕΚ, για τη διοίκησή μας, αλλά και για όλους όσοι αποτελούν την ομάδα. Τα καταφέραμε μετά από αγώνα δύο χρόνων, κι αφού παλέψαμε με όλους και με όλα. Πετύχαμε το αυτονόητο, που είναι η επιστροφή της Βασίλισσας στην κατηγορία που ανήκει. Θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ τον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους παίκτες για την επιτυχία» είπε στην Ώρα των Σπορ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.