Εταιρία χαρίζει 100.000 ευρώ για πρωτιά της Ελλάδας!

Μία από τις γνωστότερες εταιρίες ανάπτυξης γης της Κύπρου, Imperio χαρίζει το ποσό των 100.000 ευρώ σε κάθε αγοραστή τον Μαΐο με την προϋπόθεση η Ελλάδα στο Mundial 2014 να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, προσελκύει τα βλέμματα όλων των επιχειρηματιών, οι οποίοι μέσω αυτού προσπαθούν να προωθήσουν το προϊόν τους, ή την εταιρία τους. Κάτι που ισχύει και στην Κύπρο, καθώς η εταιρία ανάπτυξης γης, Imperio είναι έτοιμη να χαρίσει ένα απίστευτο χρηματικό βραβείο σε περίπτωση που η Εθνική μας ομάδα, φτάσει στην κορυφή του ομίλου της.

Συγκεκριμένα, προσφέρει σε όσους αγοράσουν κατοικία τον Μάιο μία επιταγή 100.000 ευρώ, η οποία θα μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε περίπτωση που η Ελλάδα ξεπεράσει τις Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία στον όμιλο.

Η προσφορά έχει ήδη, τραβήξει πολλά βλέμματα στη Λεμεσό. Πηγές που πρόσκεινται στην εταιρεία αναφέρουν ότι η Imperio έχει υπολογίσει το ρίσκο και το έχει αντισταθμίσει.

Ο Γιάννης Μισιρλής, δημιουργός της συγκεκριμένης εταιρίας, είπε για αυτή την πρωτοβουλία: «Ο βασικός λόγος που τρέχουμε αυτή την καμπάνια, είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας, που αυτή την περίοδο έχουν πτώση. Όταν όμως, όλοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν 100.000 ευρώ, σκέφτονται περισσότερο την επένδυση», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ξέρουμε ότι είναι ρίσκο και για αυτό θα στηρίξουμε πολύ την Ελλάδα. Θέλουμε να κερδίσει, έτσι ώστε οι αγοραστές να επωφεληθούν. Η Ελλάδα είτε κερδίσει, είτε όχι, δεν θα έχει αντίκτυπο στα δικά μας οικονομικά. Θα έχει διαφορά μόνο στους χρήσιμους αγοραστές μας».

Πηγή: Onsports.gr