Έτοιμος να έρθει

Στην πρώτη συνάντηση που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο Βελιγράδι με τον Ντάνκο Λάζοβιτς, φάνηκε θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου ταξίδεψε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στη Σερβία για να δει από κοντά το φορ της Παρτιζάν που ενδιαφέρει την Ένωση, αλλά αυτή τη φορά δεν έμεινε μόνο στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο τελευταίο ματς η ομάδα του (γκολ και κερδισμένο πέναλτι), αλλά συζήτησε προσωπικά μαζί του.

Στη συνάντηση που υπήρξε ο «Λύμπε» του εξέφρασε κι επίσημα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον παίκτη από την πλευρά του να ξεκαθαρίζει πως θέλει κι εκείνος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ». Έδειξε παράλληλα ενήμερος για την προοπτική που υπάρχει στην ΑΕΚ και την παρουσία ενός ισχυρού παράγοντα όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, ενώ ανέφερε πως υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του με την Παρτιζάν που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πλέον η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται στα χέρια της Ένωσης, η οποία θα αποφασίσει άμεσα για το αν προχωρήσει στην απόκτηση του Λάζοβιτς. Για να γίνει πάντως το deal θα πρέπει και οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη να βρίσκονται στο πλαίσιο των χρημάτων που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η διοίκηση της Ένωσης.