Θετικός για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Στρατούλης

Θετικός εμφανίστηκε για το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,

Αναλυτικά όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης στον Real FM.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο. Είναι ένας λαός κατατρεγμένος. Δικαιούται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μία πόλη που έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ. Απ’ ότι ξέρω το νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή και θα το δούμε».

Όσο για το αν θα ψηφίσει το κόμμα του το νομοσχέδιο, ο Στρατούλης τόνισε: «Έχουμε αποφασίσει αυτό που σας είπα: ο κόσμος δικαιούται να έχει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι μέσα σε ένα γενικότερο νομοσχέδιο. Μετά τις εκλογές θα το συζητήσουμε και όπου μπορούμε να υποβάλλουμε βελτιωτικές προτάσεις θα τις υποβάλλουμε. Η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει γήπεδο. Είναι θετικό επίσης πως η ΑΕΚ επανέρχεται στην Α1 του μπάσκετ. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τυγχαίνει να είμαι και μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

Σε ότι αφορά τα πολιτικά θέματα ο Στρατούλης είπε: «Θέλουμε να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέες πολιτικές εξελίξεις και ανεβάζει το ηθικό ενός τμήματος του λαού ο οποίος μας εμπιστεύεται», επισήμανε ο κ. Στρατούλης, τονίζοντας ότι δεν τους αρκεί να είναι πρώτοι με μισή ψήφο. «Θεωρούμε ότι πρέπει να είναι μία διαφορά αρκετά μεγάλη από το δεύτερο κόμμα, που απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι η ΝΔ. Να είναι μία καθαρή διαφορά, ώστε το αίτημά μας το βράδυ των ευρωεκλογών και την επομένη για παραίτηση της κυβέρνησης και άμεσες βουλευτικές εκλογές να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο τεκμηριωμένο και θεμελιωμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.