Μικρές για μεγάλα πράγματα!

Έτοιμες οι Παγκορασίδες 2, της Ένωσης, βγουν πρώτες στην Ανατολική Αττική και στην Αθήνα!

Έτοιμες να βγουν πρωταθλήτριες στην Ανατολική Αττική είναι τα κορίτσια της ΑΕΚ, καθώς σήμερα αντιμετωπίζουν τον Φοίβο Μελισσίων, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, στις 20:00. Οι μικρές της Ένωσης, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Final 4 και νίκησαν την Παρασκευή τον Ηρακλή Κηφισιάς, με 3-1. Αυτή η νίκη της έστειλε στον σημερινό μεγάλο τελικό, με σκοπό να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα αυτό είναι αήττητο όλοι την χρονιά, δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει και δεν μπορεί να τις σταματήσει τίποτα. Φυσικά όλο αυτό είναι δουλειά της προπονήτριας της ομάδας, Σύλβια Ιβάνοβα, αλλά και των έφορων του τμήματος που είναι δίπλα στην ομάδα.

Επειδή όμως πρωταγωνίστριες είναι τα κορίτσια αναφέρουμε τα ονόματα τους, που πιθανόν να χαρίσουν μία ακόμα κούπα( έστω και σε μικρές ηλικίες) στην Ένωση.

Αναλυτικά το ρόστερ: Βάσσια Αντωνιάδη, Αγγελίνα Στρίκκα, Μαριτίνα Λυπημένου, Ηλιάννα Ιωανίδου, Ελένη Μιχαηλίδου, Αντζελίνα Παπαδοπούλου, Αναστασία Κοντογιάννη, Τζένη Χασκάι, Εύα Κοκκινίδου, Μπεμπεδέλη Βασιλική, Παλαιολόγου Δήμητρα, Σταθακοπούλου Ρέα, Αγγελοπούλου Βασιλική, Όλγα Γελαδάκη, Δέσποινα Βουδούρη, Φιλακουρίδη Κωνσταντίνα.