Αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο ο Ντούνης

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook, o Μάρκος Ντούνης, ευχαρίστησε τον Πανιώνιο για τα οκτώ χρόνια που αγωνίστηκε εκεί.

Ένας ακόμη πρώην, πλέον, παίκτης του Πανιωνίου και… εν δυνάμει της ΑΕΚ, αποχαιρέτησε την παλιά του ομάδα, λίγο πριν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο λόγος για τον Μάρκο Ντούνη, που μέσω του λογαριασμού του στο facebook, ευχαρίστησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, για τα όσα πέρασε στα οκτώ χρόνια που αγωνίστηκε εκεί.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ανέφερε: «Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς θα είναι η τελευταία για μένα με τον Πανιώνιο. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν αυτή την προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο στην ομάδα. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που δεθήκαμε πάρα πολύ, κάτω από δύσκολες συνθήκες, τους φυσικοθεραπευτές, τους προπονητές, τον γιατρό μας τον κ. Δάρα, τους φροντιστές οι οποίοι είναι αφανείς ήρωες. Τους κ. Μπιτσικώκο, Κολιδά, που βοήθησαν αφάνταστα την ομάδα. Αλλά πιο πολύ τον κόσμο του Πανιώνιου που στήριζε εμένα και με βοήθησε παρά πολύ. Πέρασα οκτώ απίστευτα χρόνια με τον Πανιώνιο. Κάθε χρονιά ξεκινούσε με αγωνία και τελείωνε με χαμόγελο. Είναι παρά πολύ δύσκολο για μένα που θα αποχωριστώ αυτή τη μαγική φανέλα. Αλλά ο Πανιώνιος, όσοι παίκτες και να φύγουν ποτέ δεν θα πεθάνει, γιατί ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ».