Μικρή η διαφορά με Λάζοβιτς, σύμφωνα με τους Σέρβους

Το ποσό των 300.000 ευρώ ζητάει ο Λάζοβιτς, κάτι λιγότερο του προσφέρει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Σε… οικονομικές λεπτομέρειες μπαίνουν πλέον και τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας, αναφορικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ντάνκο Λάζοβιτς στην ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportskacentrala.com», οι απαιτήσεις του Σέρβου επιθετικού κυμαίνονται στις 300.000 ευρώ ανά έτος, με την ΑΕΚ να προσφέρει κάτι λιγότερο από 250.000 και εκεί φαίνεται να «κολλάει» για την ώρα το θέμα.
Προσθέτει ωστόσο, ότι η Ένωση είναι διατεθειμένη να προσφέρει επιπρόσθετα μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη των στόχων της ομάδας, αλλά και μπόνους που έχει να κάνει με τον αριθμό των συμμετοχών του παίκτη. Επισημαίνει μάλιστα, ότι με βάση αυτή τη συμφωνία, το συμβόλαιο του Λάζοβιτς, μπορεί να ξεπεράσει και το αρχικώς απαιτούμενο ποσό.
Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει, πως αυτό που μένει πλέον, είναι να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΕΚ, στο ενδεχόμενο που ο άσος της Παρτιζάν, μείνει αμετακίνητος στις αρχικές του απαιτήσεις.
Δεδομένο είναι πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αποτελεί τον Νο1 στόχο της Ένωσης για την “γραμμή κρούσης” της ομάδας και δεν φαίνεται πως αυτή η διαφορά στο οικονομικό, θα σταθεί εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΚΑΣ