Ο «Τίγρης» αποφασίζει για Λάζοβιτς

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αποφασίσει για την περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς.

Η πρώτη επαφή του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Λάζοβιτς άφησε θετικές εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση του 31χρονου Σέρβου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport» ο Λάζοβιτς είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Βέβαια, υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, η οποία για να καλυφθεί πρέπει να εγκριθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η προσφορά της ΑΕΚ έχει ένα όριο λόγω μπάτζετ το οποίο έχει οριστεί από τον «Τίγρη». Αυτή η προσφορά κυμαίνεται στις 250.000 ετήσιες απολαβές χωρίς μπόνους και έξτρα παροχές.

Οι απαιτήσεις του Σέρβου όμως είναι τουλάχιστον κατά 100.000 ευρώ μεγαλύτερες. Διαφορά υπάρχει και στη χρονική διάρκεια. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θέλει να δεσμευτεί με 2ετές συμβόλαιο ενώ ο Λάζοβιτς θέλει τουλάχιστον τριετές.

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ήδη ενημερωμένοι και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τελικά αν θα προχωρήσουν με την περίπτωση του Λάζοβιτς.

 

Χρόνος πάντως υπάρχει καθώς το πρωτάθλημα Σερβίας δεν έχει τελειώσει ακόμα και ο 31χρονος παίκτης της Παρτιζάν έχει πει πως θα πάρει την τελική του απόφαση μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή.