Δύσκολο να μείνει ο Καραγκιολίδης…

Ο Φώτης Καραγκιολίδης φαίνεται ότι όσες ευκαιρίες πήρε, δεν θα τις ξαναπάρει και θα οδηγηθεί στο τέλος της χρονιάς στην πόρτα της εξόδου.

Την εφετινή χρονιά ο Φώτης Καραγκιολίδης, με την απόκτηση του Γιάννη Ανέστη, ήξερε ότι θα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, κάτι που τελικώς έτσι και έγινε. Ο Έλληνας γκολκίπερ με τις περυσινές εμφανίσεις του δεν έπεισε κανέναν και όπως αναμενότανε θα ήταν ελάχιστες οι ευκαιρίες που θα έπαιρνε.

Τελικά όταν όλα είχαν κριθεί μπήκε στα αδιάφορα παιχνίδια, με Άλιμο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και με την Παναχαϊκή και τον Απόλλων Σμύρνης τώρα στην διαδικασία των πλέϊ οφ. Φάνηκε όμως με τις πιο καλές ομάδες που αντιμετώπισε στα πλέϊ οφ, ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του “Δικεφάλου”.

Το κερασάκι στην τούρτα που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν αξιοποίησε την ευκαιρία του Τραϊανού Δέλλα, ο Έλληνας γκολκίπερ είναι τα δυο γκολ που δέχτηκε, στα δυο τελευταία παιχνίδια, που έμοιαζαν κατά πολύ μεταξύ τους. Ειδικότερα μάλιστα, το δεύτερο στο γήπεδο της Ριζούπολης έδειξε περίτρανα την λάθος θέση του και την αργή αντιμετώπιση του στην φάση εκείνη.

Βέβαια, δεν είναι μόνο τα δυο γελοία γκολ που δέχτηκε, που θα τον οδηγήσουν μακριά απ’ την ΑΕΚ, αλλά και το ότι όπου τον χρειάστηκε η ομάδα δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Όπως επίσης το ότι δεν έβγαζε αέρα εμπιστοσύνης, από τους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να έχει χάσει παντελώς την μπάλα.