Θετικός απολογισμός στα πρώτα δοκιμαστικά

Με παιδιά γέμισε η Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για τις Ακαδημίες σάλας της ΑΕΚ.

Θετικό ήταν το πρόσημο την πρώτη μέρα των προπονήσεων για την επιλογή ποδοσφαιριστών για τα αγωνιστικά τμήματα 5×5, 9×9, 11×11 της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρκετοί μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν χθες, Δευτέρα (12/05) στο προπονητικό κέντρο «Καμινάδα» και προσπάθησαν να δείξουν πως μπορούν να κερδίσουν μία θέση στην Ένωση.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, απέπνεε υγεία, ενώ άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Κώστας Νεστορίδης, Μιχάλης Βλάχος, Στέλιος Σεραφείδης έδωσαν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για να μάθουν στα παιδιά τα «μυστικά» της στρογγυλής θεάς και να τους πουν δύο λόγια σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή τα όσα τους μετέφεραν οι τρεις άσοι του παρελθόντος της ΑΕΚ, προσπάθησαν να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο από την πρώτη κιόλας μέρα, δείγμα του ότι υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και ποδοσφαιρική παιδεία.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς που άλλοι είχαν κάνει λίγα χιλιόμετρα, άλλοι πάνω από 100 χλμ. για να φέρουν το παιδί τους στην ΑΕΚ, καμάρωναν από την κεντρική κερκίδα στην οποία κατά τη διάρκεια της προπόνησης πήγαν ο έφορος και προπονητής της ανδρικής ομάδας futsal της ΑΕΚ, Δημήτρης Κουνταρδάς, ο γενικός αρχηγός, Πρόδρομος Τσολίδης και ο Κώστας Νεστορίδης για να τους καλωσορίσουν.

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Η ΑΕΚ είναι μία. Ευχή όλων μας είναι όλα τα παιδιά να κερδίσουν από αυτές τις προπονήσεις και αν όχι όλοι, κάποιοι, να παραμείνουν στην ακαδημία μας. Εμείς χαιρόμαστε που σας έχουμε εδώ κοντά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που περνάει από το χέρι μας για να σας ικανοποιήσουμε. Θέλουμε αυτά τα παιδιά να φορέσουν τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό και κάτω από τα φτερά του να μεγαλουργήσουν», ήταν μεταξύ άλλων κάποια από τα λόγια των τριών ανδρών.

Θυμίζουμε ότι οι προπονήσεις αφορούν τα τμήματα Εφήβων Κ17 (1997-1999), Παίδων Κ15 (2000-2001), Παμπαίδων Κ13 (2002-2003) και Junior Κ11 (2004-2005).

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, ενώ όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν στη γραμματεία της ακαδημίας, αφήνοντας όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, περιοχή, κινητό, email, αγωνιστική θέση και προηγούμενη ομάδα.

Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν και στα τηλέφωνα 6983 166852, 6972 578857, 6988 698698.

Email: aekfutsal@aek-futsal.gr, aek5x5@gmail.com, aek11x11@gmail.com

Πηγή: aek365.gr