Γεωργαμλής: “Η ΑΕΚ ανήκει στη Νέα Φιλαδέλφεια”

Για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Την πρόθεσή του να σταθεί στο πλευρό της ΑΕΚ, για το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας, εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε σήμερα, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του και τον Θωμά Μαύρο ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, μίλησε μεταξύ άλλων και για την «Αγιά Σοφιά».
«Είμαστε ΑΕΚ, είμαστε Νεοφιλαδελφειώτες και ξέρουμε πως το γήπεδο θα βοηθήσει την πόλη. Είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση επί 17 χρόνια, ξέρω από πρώτο χέρι ποια είναι τα ζητήματα της πόλης και είμαι εδώ για να δώσω λύσεις», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Δεν θα μπορούσα ποτέ, εκ πεποιθήσεως να τεθώ απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ακόμα και στο σχέδιο Γρανίτσα είχα ψηφίσει υπέρ, άσχετα αν ήταν… ωραίο ή όχι. Η ΑΕΚ ανήκει εδώ, είναι ταυτισμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσικά η επιστροφή της ομάδας θα είναι κάτι παραπάνω από καλή και για την πόλη. Ήδη έχει ζωντανέψει η αγορά, ανοίγουν μαγαζιά και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσουμε τον σύλλογο να κάνει τη μεγάλη επιστροφή που περιμένουμε άπαντες». Επισήμανε μάλιστα, πως στις προθέσεις του, είναι να κατασκευαστεί και ένα κλειστό γυμναστήριο σε μια από τις εκτάσεις που υπάρχουν στη Φιλαδέλφεια, προκειμένου να βοηθηθεί η ΑΕΚ, αλλά και τοπικά αθλητικά σωματεία.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Μαύρος, αναφερόμενος στην απόφασή του, να θέσει υποψηφιότητα, στο πλευρό του Γεωργαμλή, τόνισε:
«Δεν μπορούσα να μη συμμετέχω με τον «Κόκο», που είναι ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο έχω ξεχωρίσει από τη στιγμή που παίζαμε ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί στην επιστροφή της ΑΕΚ στην πόλη, ωστόσο έχουμε στο μυαλό μας και άλλα πράγματα».