Το «αντίο» του Βαλντές στη Μπαρτσελόνα

Τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε ο Βίκτορ Βαλντές με επιστολή του η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Με μια επιστολή του η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, ο Βίκτορ Βαλντές  αποχαιρετά τους οπαδούς της ομάδας.

Στην επιστολή αυτή, κάνει αναφορά για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά και την πολυετή παρουσία του στη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον Λουίς Φαν Χάαλ για το θάρρος που έδειξε να εμπιστευθεί σε νεαρούς παίκτες για το ταλέντο που είχε διακρίνει. Αυτός άρχισε να χτίζει την ομάδα αυτή.

Ευχαριστώ τον Φρανκ Ράικαρντ γιατί μου έδωσε την αυτοπεποίθηση και μου επέτρεψε να πάρω τη δόξα από το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι.

Σε ευχαριστώ Τίτο… Όπου κι αν είσαι θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί μας έμαθες όχι μόνο να μαχόμαστε πάντα για τη νίκη ως μια ομάδα αλλά και γιατί μας έμαθες για το θάρρος και τον χαρακτήρα που χρειάζεται να έχει κάποιος στη ζωή».

Τέλος, ο Βαλντές ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι πάντα τον ενθάρρυναν σε κάθε στιγμή:

«Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ χίλιες φορές. Και σας ζητώ να μην ξεχάσετε να με στηρίζετε. Και ως συνήθως… Φόρτσα Μπάρτσα!».