Έρχεται στην Αθήνα ο Βάργκας!

Ο Ρονάλντ Βάργκας έρχεται την ερχόμενη Παρασκευή (03/07), στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Ρονάλντ Βάργκας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, να φοράει την επόμενη σεζόν την φανέλα της και προφορικά αλλά και γραπτά με υπογραφή σε συμφωνητικό που στάλθηκε με φαξ. Όμως η μεταγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί και τυπικά, με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή στα κανονικά συμβόλαια, ώστε να ανακοινωθεί έπειτα από την ΑΕΚ.

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει ο παίχτης να έρθει στην Αθήνα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει πράξει λόγω της παρουσίας του στο Κόπα Αμέρικα και έπειτα των διακοπών του.

Η ΑΕΚ είχε συνεχή επαφή μαζί του, ώστε να πληροφορηθεί το πότε θα έρθει στην χώρα μας, για να κλείσει το τυπικό μέρος και να ανακοινωθεί. Τελικά, η άφιξη του στη Ελλάδα θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή(03/07), με τον παίχτη να σταματάει τις διακοπές του πρώτη του μήνα και την επομένη να ξεκινάει το ταξίδι του για Αθήνα, όπου θα είναι και για μόνιμη εγκατάσταση.

Μάλιστα, η ΑΕΚ του έστειλε τα εισιτήρια της άφιξης του σήμερα και κάπως έτσι θα έρθει, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ. Μπορεί ο παίχτης να έρχεται στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, αλλά δεν αποκλείεται να του δοθούν μερικές μέρες ακόμα από την έναρξη της προετοιμασίας που είναι για τις 6 Ιουλίου, για τον λόγο ότι μέχρι και μερικές μέρες πριν αγωνιζόταν στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Βενεζουέλας.