Πιθανόν να χρυσώσει τον “άσο”!

Διατεθειμένη να κάνει μια μικρή υπέρβαση για την θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται η ΑΕΚ. Ψηλά στην λίστα μετά απ' αυτήν την εξέλιξη ο Κούρτσι.

Στην μεταγραφική “ζωή” της ΑΕΚ, από χθες παίζει το όνομα του Τζανλούκα Κούρτσι, για την θέση του τερματοφύλακα που έμεινε ελεύθερος από την Ρόμα και προτάθηκε στην “Ένωση”.

Η περίπτωση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για την ακρίβεια τον τσέκαραν, πείστηκαν και ρώτησαν για την τιμή του. Η απάντηση που πήραν δεν ήταν και η καλύτερη, γιατί πρόκειται για λίγο τσιμπημένη τιμή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαγράφηκε απ’ την λίστα.

Ο “Δικέφαλος” δεν αποκλείεται να κάνει μια μικρή υπέρβαση και να τα βρουν κάπου στην μέση με τον Ιταλό γκολκίπερ, για να ντυθεί στα “Κιτρινόμαυρα”. Η ΑΕΚ φαίνεται διατεθειμένη να κάνει μικρή υπέρβαση στο μπάτζετ, αν πρόκειται για κάποια αξιόπιστη λύση κάτω απ’ τα δοκάρια, με τον Κούρτσι να είναι μια απ’ αυτές.

Βέβαια, για την θέση του τερματοφύλακα συνεχίζουν να παίζουν πάντα τα ονόματα των Μπαρόχα και Βάρας, με τον τελευταίο να απομακρύνεται απ’ την ΑΕΚ, τις τελευταίες μέρες αφού Ισπανικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για συμφωνία του με την Λας Πάλμας. Όμως, όσο δεν κλείνει ο παίχτης, η ΑΕΚ θα παραμένει πάντα στο παιχνίδι.