Αντωνιάδης: “Ο ανταγωνισμός κάνει καλό!”

Στην Ώρα των Σπορ μίλησε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Αντωνιάδης, για τη μεταγραφή του στο “κιτρινόμαυρο” τμήμα χάντμπολ.

Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Γνωρίζω πως έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους και κάνει πρωταθλητισμό και είμαι έτοιμος να δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπο μου».

Για τους τερματοφύλακες μεγάλου βεληνεκούς που έχουν καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ: «Δεν είναι κάτι που με αγχώνει, αντιθέτως είναι τιμητικό να αγωνιστώ σε μια θέση που έχουν υπερασπιστεί μεγάλοι τερματοφύλακες, όπως οι Καφφάτος, Τσιλιμπάρης Κώστας. Θέλω να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και να γράψω τη δική μου σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ».

Για τον Χάρι Πλεχ και τη θέση του βασικού: «Είναι δεδομένο πως σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό θα υπάρχει ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός κάνει καλό για να μην εφησυχάζουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς δίνοντας το καλύτερο στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά και φυσικά να πάρουμε κάποιον τίτλο. Για αυτό θα παλέψουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε».