Μίλησε για ΑΕΚ και Λάζοβιτς ο Μπάγιεβιτς

O Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε ΜΜΕ της Σερβίας

Συνέντευξη στην Σέρβικη ιστοσελίδα srbijadanas.com παραχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας για τα σχέδια της “Ένωσης”, για το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και την επιθυμία της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον Ντάνκο Λάζοβιτς.

Αναλυτικά:

«Ο σύλλογος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά επιθυμία μας όσο και των φιλάθλων μας είναι να ανταγωνιστούμε την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, και τον ΠΑΟΚ. (…) Με κάλεσε ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Mελισσανίδης, με τον οποίο είμαστε φίλοι. Επιθυμία μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος θέλει να χτίσει νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι, αλλά και μια καλή ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση για να έρθουν όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα».

O Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ ρωτήθηκε φυσικά και για τον Ντάνκο Λάζοβιτς, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών: «Πράγματι παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Θα δούμε τι θα γίνει, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος δεν έχει καν αρχίσει ακόμη». Τέλος, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ, είπε: «Έχει μία καλή κι έμπειρη ομάδα και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα».