ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία το γήπεδο

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του τμήματος ποδοσφαίρου της ΑΕΚ όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Σήμερα, 15 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού ΠΕΚΑ κ. Ι. Μανιάτη, παρουσία του ιδίου καθώς και των Γ.Γ. κ. Σ. Αλεξιάδη και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Από την πλευρά της ΑΕΚ παρευρέθηκε ο κ. Δ. Μελισσανίδης και η Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων του Έργου.

Ως γνωστόν η Νομοθετική Ρύθμιση για την υλοποίηση του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συζητηθεί στο Νομοσχέδιο για το Νέο Ρυθμιστικό της Αθήνας με την έναρξη λειτουργίας της Βουλής, μετά τις 28 Μαΐου.
Στη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και συντονισμός προκειμένου να προγραμματιστούν και να επισπευστούν οι Διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά την ψήφιση του Νόμου.

Η παρουσία του Υπουργού και του Γενικού Γραμματέα υπήρξε καταλυτική και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εντολές προς αυτή την κατεύθυνση. Η οικογένεια της ΑΕΚ για μια ακόμα φορά ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία και τις υπηρεσίες του Υπουργείου για την άμεση υποστήριξη στην υλοποίηση αυτού του Έργου.”