Γκάφα Robbie Williams: Έβγαλε φωτογραφία με σωσία του Maradona…

Είναι δυνατόν να μπερδέψει κανείς τον "θεό" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και μεγάλο σταρ Diego Maradona, με έναν κοινό θνητό - σωσία του; Κι όμως, ο Robbie Williams το κατάφερε! Και του είπε και "Σ'ΑΓΑΠΩ".

Μεγάλη γκάφα από τον Robbie Williams, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Diego Maradona, συνοδευόμενη φυσικά από ανάλογα σχόλια, για να συνειδητοποιήσει 12 μέρες μετά, ότι δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ένας Γερμανός σωσίας του.

Ο 38χρονος τραγουδιστής συνάντησε τον 49χρονο wanna be Maradona σε τουριστικό θέρετρο, στην Αυστρία, όπου έδωσε συναυλία στις 3 Μαΐου.

Αμέσως, έσπευσε να βγάλει μερικές φωτογραφίες μαζί του. Μία από αυτές την ανέβασε στο Twitter, γράφοντας: “Τι τύχη, μόλις συνάντησα τον Maradona, στο βουνό”. Ακόμα μία δημοσίευσε στο διαδίκτυο, γράφοντας “Το χέρι του Θεού συναντά τον Θεό. Μακάρι να έπαιζε και φέτος στο Soccer Aid! Maradona”.

RobbieGAFA3

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές μέρες όμως, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια! Ο 49χρονος Abi Atici είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα του, καθώς ντουμπλάρει τον Maradona τα τελευταία 20 χρόνια.

“Είμαι σωσίας του Maradona. Εργάζομαι σε κατάστημα με αθλητικά είδη, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια κάνω εμφανίσεις ως Diego Maradona”, λέει ο ίδιος.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!

Για να μην αδικούμε βέβαια τον Williams, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύουν τον Atici με τον Αργεντίνο.

“Με ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Bayern Μονάχου και της Νάπολι, το 1989. Την επόμενη ημέρα το πρόσωπό μου ήταν στις εφημερίδες, με το σχόλιο ‘Και ο Maradona ήταν στο γήπεδο’. Αμέσως κατάλαβα, ότι αυτό το πρόσωπο ήμουν εγώ”.

“Ο Robbie ήταν στο Ischgl για τη συναυλία. Εγώ περίμενα να ανέβω στο lift, για να πάω στην κορυφή του βουνού. Ξαφνικά, πήδηξε, κάθισε δίπλα μου, με αγκάλιασε και μου είπε ‘Σ’αγαπώ!’. Του είπα ‘Κι εγώ Σ’αγαπω’. Και τότε με φίλησε στο μάγουλο. Ξέρετε, τώρα δεν μπορώ να πλύνω το μάγουλό μου, αφού οι γυναίκες μου ζητάνε, να με φιλήσουν στο ίδιο σημείο, που ακούμπησε εκείνος τα χείλη του. Ο Robbie δεν κατάλαβε, ότι δεν ήμουν ο πραγματικός. Εγώ συζητούσα με τη γυναίκα του. Είναι πολύ καλή”, προσθέτει και συνεχίζει:

“Και ο πατέρας του Robbie και η Ayda έβγαλαν τα κινητά τους και μας τράβηξαν φωτογραφίες. Δεν περίμενα, ότι ένας τόσο διάσημος star θα με μπέρδευε με τον πραγματικό Maradona. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Δεν θα την ξεχάσω αυτή τη μέρα”.

 

 

 

 

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Williams συνάντησε στην πραγματικότητα και τον πραγματικό Maradona, το 2006 κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό. Μία τρέλα!

 

 

Πηγή: DailyMail / news247