«Ο Λάζοβιτς πιο κοντά στην ΑΕΚ»

Ένα ακόμη δημοσίευμα από τη Σερβία, φέρνει τον Λάζοβιτς πιο κοντά στην ΑΕΚ.

Το… γαϊτανάκι των δημοσιευμάτων στη Σερβία, σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λάζοβιτς στην ΑΕΚ, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σήμερα, η ιστοσελίδα «sportske.net» έκανε εκτενή αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, έχοντας μάλιστα ως βασικό τίτλο: «Ο Λάζοβιτς πιο κοντά στην ΑΕΚ».
Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο Ντάνκο Λάζοβιτς συναντήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, στο περιθώριο του αγώνα της Παρτιζάν με την Βόζντοβατς και ο 30χρονος επιθετικός αξίωσε συμβόλαιο δύο ετών με αποδοχές που αγγίζουν τις 700-800 ευρώ.
Επιπλέον, συμφώνησαν να ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής στην Αθήνα, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Παρτιζάν, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, ενώ τονίζεται ότι η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον Λάζοβιτς, δίχως να αποζημιώσει την ομάδα του.
Κλείνοντας μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το τέλος της σεζόν είναι κοντά και κρίνοντας από τα τωρινά δεδομένα, είναι πιο πιθανό ο Ντάνκο Λάζοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα».