Το διαδικτυακό στοίχημα στον Stoiximan

Οι άνθρωποι πάντα έβρισκαν διασκεδαστικό  να προκαλούν την τύχη τους για αυτό και λατρεύουν να τζογάρουν, είτε αυτό έχει να κάνει με ένα απλό στοίχημα μεταξύ φίλων είτε με τη συμπλήρωση ενός δελτίο σε κάποιον διαδικτυακό bookmaker.  Τα αθλητικά γεγονότα που μπορείτε να παίξετε είναι πολλά, από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα AEK – Παναθηναικος μέχρι τον τελικό μπάσκετ στο NBA. Ή ακόμη και τον τελικό τένις ενός μεγάλου Grand Slam όπως είναι το Wimbledon.  

Κάθε χρόνο στο stoixima παίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά, αρκεί να σας πούμε ότι στον τελικό του Champions League το 2016 τα στοιχήματα ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό παίζει πλέον και το Internet, όπου ο αθλητικός στοιχηματισμός έχει γίνει ακόμη πιο προσιτός και εύκολος για όλους.  Οι ιστοσελίδες προσφέρουν στους παίχτες ακόμη καλύτερες αποδόσεις, σε σχέση με τα πρακτορεία που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και αυτό αποτελεί σημαντικό όφελος για τον παίχτη μιας και έτσι μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Ο Ελληνικός Stoiximan

H ιστοσελίδα στοιχηματισμού Stoiximan ιδρύθηκε το 2012 και μια ιστοσελίδα που απευθύνετε και στο Ελληνικό στοίχημα αλλά και σε πολλά διεθνή αθλητικά γεγονότα.  Τα αθλήματα που προσφέρει ο Stoiximan είναι το ποδόσφαιρό και το μπάσκετ, με όλες τις ελληνικές κατηγορίες αλλά και πολλές διεθνείς, αλλά και  το τένις και η  Φορμουλα 1. Με το τελευταίο να  πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό άθλημα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παιχνίδια στο Stoiximan

Όπως αναφέραμε και στην αρχή παρόλο που ιστοσελίδα είναι νέα έχει καταφέρει να έχει στο portfolio της αρκετά ομαδικά αλλά και ατομικά παιχνίδια. Τα αθλήματα αυτά είναι, όπως είπαμε και πιο πάνω το ποδόσφαιρό, το μπάσκετ, το τένις, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αλλά και  Χόκεϊ Επί Πάγου, Μπέιζμπολ, Χάντμπολ, Πόλο, Φούτσαλ αλλά και πολλά άλλα.

Η ιστοσελίδα διαθέτει ακόμη και Live Στοίχημα, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίχτης μπορεί να πάρει μέρος σε στοιχηματισμούς ακόμη και κατά την διάρκεια του αθλητικού γεγονότος. Μια εξαιρετική υπηρεσία όπου σίγουρα θα λατρέψετε μιας και οι πιθανότητες να κερδίσετε αυξάνονται σημαντικά, αφού μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη σας και να κερδίσετε.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί και ηλεκτρονική πλατφόρμα για iphone & Android, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίχτες να στοιχηματίσουν από το κινητό τους τηλέφωνο αλλά και να δουν το αποτέλεσμα του στοιχήματος τους αμέσως.   

Εξυπηρέτηση Πελατών και Τρόποι Συναλλαγών

Στο Stoiximan θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε 24/7 και θα λάβετε απάντηση στην ερώτηση σας εντός μιας ώρας, μέσω τηλεφώνου χωρίς δικής σας χρέωση. Βέβαια μπορείτε ακόμη να στείλετε email με τις απορίες σας στο [email protected] και να λάβετε τις απαντήσεις σας άμεσα.

Όσον αφορά την ασφάλεια των συναλλαγών, η εταιρία έχει ως μονάδα συναλλαγών το € Ευρώ και οι τρόποι συναλλαγής γίνονται με Visa, Visa Electron, MasterCard,Paysafecard και Τραπεζικό Έμβασμα.