Αλβανός: «Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Έχει δρόμο ακόμα η ΑΕΚ μέχρι την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών, τόνισε ο Αλέξης Αλβανός. Τι είπε για τους τελικούς με τον Διομήδη ο Τσιλμπάρης.

Ο Αλέξης Αλβανός επισήμαινε πως η Ένωση θα πρέπει να εμφανιστεί 100% συγκεντρωμένη για να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, γιατί, όπως σημείωσε ο Αλβανός, ο Διομήδης Άργους θα προσπαθήσει να σπάσει την Κυψέλη όπως έκανε πέρυσι ο Δικέφαλος στο Άργος.

«Δεν μπορούμε να πούμε πως κρίθηκε κάτι, παρά μόνο το πλεονέκτημα έδρας . Σίγουρα έχουμε το αβαντάζ πως θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί όπως κι εμείς σπάσαμε την έδρα του Διομήδη πέρυσι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει κι αυτός. Θα πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα για να φτάσουμε στον στόχο μας. Τώρα αρχίζει όλο το Πρωτάθλημα δεν επαναπαυόμαστε μέχρι να φτάσουμε στο Πρωτάθλημα» είπε συγκεκριμένα στο aek365.gr o έμπειρος αθλητής της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του MVP της 3ης αγωνιστικής του μίνι-πρωταθλήματος, Κώστας Τσιλιμπάρης, είπε πως το γεγονός ότι μετά από τις φετινές νίκες επί του Διομήδη, η Ένωση θα πρέπει να ξεκινήσει τους τελικούς από το μηδέν, είναι κάτι που τρομάζει.

«Αυτά τα παιχνίδια όσο εύκολα μπορεί να φαίνονται δεν είναι στην πράξη. Εμείς από την πλευρά μας δεν βρεθήκαμε ποτέ πίσω, δεν απειληθήκαμε και στα σημεία που έπρεπε σκοράραμε, παρά την πίεση του Διομήδη, ο οποίος με την ταχύτητα και τις αντεπιθέσεις ήταν εύκολο να ανατρέψει τα δεδομένα. Το περίεργο είναι πως μετά από νίκες απέναντι από στον Διομήδη πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν κι αυτό δεν είναι κάτι που μας τρομάζει, απλά το αναφέρουμε για να βελτιώνονται κάποια κακώς κείμενα σε οργανωτικό επίπεδο. Αυτό που κρατάμε είναι το πλεονέκτημα της έδρας, θα προσηλωθούμε στον στόχο μας, το Πρωτάθλημα με τη βοήθεια του κόσμου. Αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ που το έχει μόνο η ΑΕΚ βέβαια!», ενώ σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση υπογράμμισε πως, «στο φινάλε αυτό που μετράει δεν είναι η ατομική απόδοση, αλλά η νίκη. Κάθε φορά ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλάζει, οπότε αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα» ολοκλήρωσε ο Τσιλιμπάρης στο aek365.gr.