Προβλήματα ενόψει Κόρoιβου Αμαλιάδας

Τρεις αθλητές της ΑΕΚ δεν προπονήθηκαν εχθές, με τον τεχνικό της ομάδας να πονοκεφαλιάζει.

Η χθεσινή προπόνηση της Ένωσης έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Ζιάγκο, αφού τρεις αθλητές δεν προπονήθηκαν.

Οι Στέφαν Νίκολιτς, Δημητρής Δέσπος και Γιώργος Τσιάκος δεν ακολούθησαν την χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο πρώτος συνεχίζει θεραπεία, ο Δέσπος τραυματίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με το Λαύριο και συνεπώς κάνει αποθεραπεία ενώ ο Τσιάκος έχει πρόβλημα στον ώμο που επίσης κάνει προσπάθειες να επανέλθει στους κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Οι τραυματίες αψήφησαν τον πόνο και έπαιξαν με ρίσκο, ενώ οι μη τραυματίες επωμίστηκαν τεράστιο ψυχολογικό και προπονητικό φορτίο λόγω των απουσιών μέσα στην εβδομάδα. Αξίζουν τον σεβασμό όλων μας» είχε γράψει ο Ζιάγκος στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook αμέσως μετά τον αγώνα με το Λαύριο.

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης και ο Κώστας Παπαντωνάκος ήταν επίσης εκτός προπόνησης αφού ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Σίγουρα αυτές οι εξελίξεις προβληματίζουν τον Ζιάγκο ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας από την στιγμή που και οι τραυματίες, εξαίρεση ο Παπαντωνάκος, αποτελούν σταθερούς πυλώνες της φετινής ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολιτς σκοράρει 8.8 πόντους το παιχνίδι, ο Δέσπος περίπου 6, ο Τσιάκος 8 και ο Γκιζόγιαννης 13.1 όντας ο δεύτερος πιο αποδοτικός επιθετικά παίχτης της Ένωσης πίσω από τον Βαγγέλη Καράμπουλα που πετυχαίνει 13.4 πόντους σε κάθε ματς.