«Τουλάχιστον 5 ακόμα προσθήκες χρειάζεται η ΑΕΚ»

Πόσους παίκτες θέλει ο Τραϊανός Δέλλας ως προσθήκες; Διαβάστε το ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Sportday:

«Μετά το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών, ο Τραϊανός Δέλλας αποκάλυψε στους εκπροσώπους του Τύπου πως ήδη έχει κάνει τις εισηγήσεις του για τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ, αυτούς που θα πρέπει να αποχωρήσουν γιατί δεν έπεισαν, αλλά και για κάποιους που έχουν μέλλον, αλλά θα πρέπει να παραχωρηθούν δανεικοί για να «ψηθούν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των παικτών που ο «Τράι» θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ ανέρχεται στους 12 (δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν δεκτές όλες οι εισηγήσεις). Αν μάλιστα υπολογίσουμε πως έχουν ήδη γίνει 11 μεταγραφές και ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει μία ομάδα με 28-30 παίκτες, σημαίνει πως η ΑΕΚ θα κάνει τουλάχιστον 5-7 προσθήκες ακόμα. Επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως λόγω Κυπέλλου τη νέα σεζόν, στο ρόστερ θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 παίκτες κάτω των 21, αφού 3 θα πρέπει να βρίσκονται στη 18άδα για τα συγκεκριμένα ματς.

Οι ξένοι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το υπάρχον ρόστερ 4 ξένοι έχουν θέση στην ΑΕΚ της νέας περιόδου. Μαζί με τους Ζόριτς και Φαγέ που θα ενσωματωθούν το καλοκαίρι στην ομάδα, φτάνουμε τους 6. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και η Football League έχει περιορισμούς κοινοτικών και μη ποδοσφαιριστών (συνολικά 5 στην ενδεκάδα, μέχρι 3 μη κοινοτικούς), κάτι που σημαίνει πως ο προγραμματισμός πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Στην «Ενωση» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό (επαφές με Λάζοβιτς), κάτι που σημαίνει πως πολλά μπορούν να αναδιαμορφωθούν στην πορεία, αφού λάθη ανάλογα με αυτά του περσινού καλοκαιριού, σε μία σαφώς πιο δύσκολη κατηγορία, μπορούν να φανούν καταστροφικά» αναφέρει το ρεπορτάζ.