Το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα πέντε μέλη της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν στην ΑΕΚ για τη σύσταση της καινούργιας ΠΑΕ η οποία θα δημιουργηθεί μέσα στον Ιούνιο, αφού πρώτα διαγραφεί από τα μητρώα η προηγούμενη ΠΑΕ που από πέρσι το καλοκαίρι έχει τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Τα ζητήματα που «τρέχουν» εδώ και καιρό είναι το καταστατικό, η δομή και λειτουργία της νεοσύστατης εταιρίας και φυσικά η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν με μοναδική εκκρεμότητα τη στέγαση των γραφείων της ΠΑΕ.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport» το Δ.Σ της νέας ΠΑΕ θα αποτελείται από πέντε άτομα και τα μέλη του θα είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι που θα το αποτελούν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είναι:

Ο Βαγγέλης Ασλανίδης, έμπιστος του «τίγρη» εδώ και πολλά χρόνια. Ο γιατρός (που σήμερα διεκδικεί την ψήφο των δημοτών Γλυφάδας στον συνδυασμό Κόκκορη) είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει την προεδρία.

Ο Γιώργος Σκρέκης, προσωπικός φίλος του Μελισσανίδη, ιδρυτικό μέλος και της «Δικέφαλος 1924». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας τα λέει συχνά με τον Μελισσανίδη για ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο Στέργιος Γαντζούλας, ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας. Ο κατασκευαστής και εργολάβος συνδέεται με προσωπική φιλία εδώ και πολλά χρόνια με τον «τίγρη». Προ τριμήνου με μηχανήματα της εταιρείας του έκανε τα πρώτα έργα στο οικόπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, επιχειρηματίας και ένας εκ των «μελισσανιδικών» στο συμβούλιο της ερασιτεχνικής. Της απολύτου εμπιστοσύνης του Μελισσανίδη σε θέματα ΑΕΚ και όχι μόνο, είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ προ 15ετίας. Πέμπτος στη σύνθεση του ΔΣ θα είναι ο εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής (πιθανότατα ο Αλέξης Αλεξίου) και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου είναι πολύ πιθανό να εκτελεί ο γενικός διευθυντής Αλέξης Δέδες.