Σανίκης: «Να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην Βοσνία»

Ο Γρηγόρης Σανίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Βοσνία.

Ο Γρηγόρης Σανίκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας για τον σημερινό κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία  στην Θεσσαλονίκη που γίνεται στο πλαίσιο των πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Συγκεκριμένα ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ επισήμανε πως θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να πιάσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Περιμένουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πιάσουμε το maximum των δυνατοτήτων μας και αυτό μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενο» είπε ο Σανίκης.

Ο τρόπος για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς η Βοσνία, σύμφωνα με τον Σανίκη,  είναι μέσα από έξυπνο παιχνίδι και… ανταρτοπόλεμο.

«Εμείς καλώς η κακώς θα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι γιατί δεν έχουμε να αντιπαραθέσουμε απέναντι τους δεν είναι ούτε τα κορμιά, ούτε την παραδοσιακή σχολή χάντμπολ. Πρέπει να πάμε το ματς στον…. ανταρτοπόλεμο, στον οποίο είμαστε αρκετά καλοί. Έτσι πιστεύω θα μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα τους, αλλά και να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην δική μας άμυνα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο αθλητής της Ένωσης.

Η Εθνική έχει αντιμετωπίσει την Βοσνία εννέα φορές τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας τέσσερις νίκες και πέντε ήττες.